Home > Agenda en voorlichtingsbijeenkomsten > Jaarlijkse bijeenkomst ZMC-Patiëntenraad en het Patiëntenpanel

Jaarlijkse bijeenkomst ZMC-Patiëntenraad en het Patiëntenpanel


Op donderdag 24 oktober van 14.30 tot 17.00 uur organiseert de Patiëntenraad van het ZMC in het ZMC-auditorium de jaarlijkse bijeenkomst met hun Patiëntenpanel. Het doel daarvan is om actuele zaken en de resultaten van gehouden enquêtes met elkaar te delen. Aan de hand daarvan kan de Patiëntenraad op zijn beurt de Raad van Bestuur van het ZMC op een praktijk georiënteerde manier adviseren.

Oordeel Patiëntenpanel

Het bijna 60 leden tellende Patiëntenpanel biedt regelmatig ondersteuning door via enquêtes hun oordeel te geven over de zorg die het ZMC verleent in de regio. Het blijkt een uitstekende manier te zijn om beleid en de uitwerking daarvan op inwoners van het ZMC-zorggebied, op elkaar af te stemmen.

Programma

Het programma van de middag bestaat onder meer uit een gesprek met Marian de Vries, lid van de Raad van Bestuur van ZMC. Zij gaat in op actuele zaken en de resultaten van recent gehouden enquêtes. Daarnaast licht Arjan Zuurbier, Hoofd Communicatie van het ZMC, het belang van goede communicatie toe en vertelt over de betekenis van het zojuist ontsloten ‘Patiënten Portaal’ dat inzage biedt in ieders elektronisch dossier. Uiteraard zijn de leden van de Patiëntenraad ook aanwezig.

Overigens zijn geïnteresseerde ZMC-patiënten die geen lid zijn van het Patiëntenpanel ook welkom om het overleg bij te wonen.

Aanmelden

Voor informatie en aanmelding kan contact worden opgenomen met de secretaris van de Patiëntenraad via patientenraad@zaansmc.nl

Informatie

  • Locatie: Zaans Medisch Centrum
  • Datum: 24-10-2019
  • Tijd: 14.30 uur - 17.00 uur

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2019 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure