Home > Over zmc > Kernwaarden en missie

Kernwaarden en missie

Onze waarden

In het Zaans Medisch Centrum staan onze patiënten op de eerste plaats. Wij bejegenen patiënten als welkome klanten. Wij streven naar de beste zorg met de beste resultaten. Professionaliteit en gezamenlijke verantwoordelijkheid zijn daarvoor de onontbeerlijke basis. Wij hebben respect voor onze klanten en voor elkaar.


Onze missie

Het Zaans Medisch Centrum is het ondernemende ziekenhuis voor de inwoners van de Zaanse regio.
Wij kiezen voor een dialoog met onze klanten, waar zeggenschap en zelfredzaamheid voorop staan. Wij streven ernaar dat onze zorg vanuit het perspectief van klanten geïntegreerd wordt georganiseerd. Bij het verlenen van onze zorg onthalen wij onze klanten gastvrij.

Wij leveren aantoonbaar goede, veilige en patiëntgerichte medisch specialistische zorg. Wij lopen voorop bij het in ons ziekenhuis invoeren van bewezen vernieuwingen. Wij kennen onze grenzen: wij werken samen met gespecialiseerde klinieken en academische centra zodat patienten altijd verzekerd zijn van de beste zorg.

Wij nemen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor de behandeling van onze klanten en voor onze organisatie. Goede samenwerking, informatie en communicatie is daarvoor essentieel.
Ons ziekenhuis slaat een brug tussen ziekte en gezondheid. Door onze medisch specialistische zorg, door een gebouw waar mensen zich thuis voelen.

Wij vinden het opleiden van verpleegkundigen, paramedisch personeel en van artsen en medisch specialisten een belangrijke maatschappelijke functie.

Het Zaans Medisch Centrum: vernieuwend, betrouwbaar en gastvrij
 

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2019 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure