Home > Nieuwsberichten > Vertrek bestuurder Wouter van der Kam uit Zaans Medisch Centrum

Vertrek bestuurder Wouter van der Kam uit Zaans Medisch Centrum20/04/2018

Wouter van der Kam, voorzitter van de Raad van Bestuur, neemt afscheid van het Zaans Medisch Centrum. Hij stapt over naar de Saxenburgh Groep in Hardenberg en wordt daar per 1 augustus 2018 benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Onder leiding van Van der Kam is de nieuwbouw van het Zaans Medisch Centrum voltooid en is het ZMC verhuisd naar het nieuwe ziekenhuis. Hiermee heeft hij een belangrijk fundament gelegd voor het behouden van goede ziekenhuiszorg in de Zaanstreek. Voor Van der Kam is dit een logisch moment om deze intensieve periode af te sluiten en zijn carrière voort te zetten in het oosten van het land. Bij de Saxenburgh Groep wordt hij verantwoordelijk voor ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg.  

Bijna 4 jaar heeft Van der Kam zich met hart en ziel ingezet voor het ZMC, waarin de kwaliteit van zorg voor hem altijd bovenaan stond. Samen met de medische staf heeft hij gezorgd voor goede en veilige zorg in het ZMC. Daarnaast heeft hij veel aandacht gegeven aan de samenwerking met huisartsen.

De Raad van Toezicht van het ZMC betreurt zijn vertrek, maar gunt hem deze volgende stap in zijn carrière van harte. Zij is hem zeer erkentelijk voor zijn grote inzet en wenst hem veel succes in zijn nieuwe baan. De Raad van Toezicht streeft naar een spoedige invulling van de vacature. 

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2018 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Cookie verklaring | Responsible disclosure