Home > Nieuwsberichten > Werkzaamheden zorgboulevard en planning

Werkzaamheden zorgboulevard en planning17/10/2018

De zorgboulevard en het aangrenzende plein en fietspad krijgen steeds
meer vorm. Het fietspad vanaf de Gouw naar het centrum van Zaandam is naar verwachting gereed eind 2018 en kan dan in gebruik worden genomen.

Het plein met de plantenperken zijn nu al enigszins te zien met de aangrenzende fietsenstallingen voor onze patiënten en bezoekers.

Autovrije zorgboulevard en plein
Met het gereedkomen van de gehele zorgboulevard zijn we nu dan ook bij het moment gekomen om de zorgboulevard autovrij te gaan maken. Dat betekent dat leveranciers, taxi’s, personenauto’s etc. niet langer getolereerd worden vanaf eind 2018.

Wij gaan hierover nog nader communiceren met de betrokken partijen en diverse maatregelen treffen. Uiteraard hebben wij hierover overleg met de partners in de Zorgboulevard.

Nu bestaat al de mogelijkheid om met de auto naar de parkeergarage te komen. Patiënten slecht ter been of die een rolstoel nodig hebben, kunnen via een speciaal telefoonnummer assistentie vragen van onze vrijwilligers.

Eind 2018 laten wij met foto's het eindresultaat zien.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2019 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure