Home > Patiëntenraad > Vacatures patiëntenraad

Vacatures patiëntenraad

Zoals u op de website kunt lezen bestaat de Patiëntenraad uit mensen met brede deskundigheid en ervaring, die elkaar zoveel mogelijk aanvullen. Met belangstelling en een kritische blik voor patiënten- en gezondheidszorg. Alle leden zijn onafhankelijke vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een ambtelijke secretaris. 
Wij streven ernaar de patiëntenraad een zo goed mogelijke afspiegeling te laten zijn van de Zaanse bevolking. Om die reden zouden wij heel graag zien dat zich ook kandidaten met een niet westerse achtergrond aanmelden. Deze categorie patiënten is momenteel ondervertegenwoordigd in de huidige samenstelling van de patiëntenraad. 


Wie zoeken wij?

Wij zoeken twee enthousiaste kandidaten met interesse in de gezondheidszorg en affiniteit met de patiëntenzorg binnen het ziekenhuis. U beschikt over bestuurlijk inzicht en een kritische, maar positieve en constructieve houding, waardoor u in staat bent de algemene belangen van patiënten te behartigen. U bent schriftelijk en communicatief vaardig. U bent bereid om eenmaal per maand te vergaderen en daarnaast tijd te besteden aan het onderhouden van contacten, het voorbereiden van adviezen en het uitvoeren van diverse taken. Rekent u op minstens 8 uur tijdsbesteding per maand. U bent bekend met het ZMC en woont in de regio.


Wat bieden wij?

Een dynamische en prettige werkomgeving. De mogelijkheid om de ontwikkelingen in het ziekenhuis van nabij te volgen en hierop invloed uit te oefenen teneinde de positie van patiënten te versterken. U treft in de patiëntenraad een positieve en betrokken sfeer. De werkomgeving is leerzaam, u kunt uw deskundigheid verder ontwikkelen. Uw onkosten worden vergoed en u ontvangt een bescheiden vergoeding per bijgewoonde vergadering.
Voor vragen, of meer informatie kunt u terecht bij de ambtelijk secretaris van de patiëntenraad, mevrouw Y. Braat (tel 075 650 77 25).


Direct solliciteren?

Stuur uw CV en motivatie per mail naar patientenraad@zaansmc.nl.
 

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2020 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure