Home > Over zmc > Stichting Vrienden

Stichting Vrienden

Wie in het ziekenhuis ligt, wil zo snel mogelijk opknappen. Een prettig en gastvrij verblijf draagt bij aan een succesvol herstel. De Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum (ZMC) helpt mee om elk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We doen dat door extraatjes te realiseren waarvoor geen geld is in het reguliere ziekenhuisbudget. De Stichting Vrienden van het ZMC sluit  zoveel mogelijk aan bij de speerpunten van het Zaans Medisch Centrum. Het Bewegingscentrum is een daarvan. Voor de komende jaren ziet het bestuur van de Vrienden het speerpunt ‘bewegen’ als centraal thema. Ons doel is zoveel mogelijk financiële middelen te werven om faciliteiten op dit vlak te realiseren.


Bewegen: houdt je gezond!

Bewegen is goed voor de gezondheid van alle generaties, van jong tot oud. Het  kan bijvoorbeeld overgewicht bij de jeugd en hart- en vaatziekten voorkomen.
Maar ook bij opname in het ZMC kan een goede conditie bijdragen aan een spoedig herstel. Bewegen is ook succesvol gebleken bij de behandeling
van orthopedische problemen – zowel in de aanloop ernaartoe als bij de revalidatie.
Bewegen kan de eerste stap zijn om lichamelijke klachten te voorkomen!

Wilt u het ZMC ondersteunen om bewegen te stimuleren? Kom dan nu in beweging en neem contact met ons op! Alvast hartelijk dank!

Telefoon: Jolande van de Walle, 075 650 72 59‪ 
Bank: NL12 RABO 0397 6718 06

RSIN: 8143.71.127. 


Verantwoording


Leden

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum bestaat uit:

  • Peter Tange, voorzitter
  • Robert Linnekamp, penningmeester
  • Daphne Hoffman

Adviseur: Jolande van de Walle

De bestuursleden ontvangen geen beloning.

 

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2021 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure