Home > Werken en leren

Werken en leren


Veel mensen komen naar ons ziekenhuis omdat ze ziek zijn en beter willen worden. Maar in ons ziekenhuis proberen we niet alleen deze patiënten beter te maken. Onze medewerkers zijn ook altijd op zoek naar oplossingen en verbeteringen in de manier waarop we onze zorg aanbieden.


Lean-management filosofie

Wij werken vanuit de lean-managementfilosofie. Lean betekent slank of lenig. Het is een managementfilosofie die gericht is op het voorkomen van verspilling. Voor ons betekent dit dat we alleen díe diensten verlenen die in het belang zijn van onze patiënten. Resultaat: onze wachttijden zijn korter, polibezoeken en onderzoeken plannen we slim op één dag, meer en meer overbodige formulieren verdwijnen en patiënten hoeven niet vaker hun verhaal te doen dan nodig. 
Van onze medewerkers verwachten we dat ze hun ervaringen en ideeën delen. Dat ze altijd op zoek zijn naar oplossingen en verbeteringen in het belang van de patiënt. Alleen zo kunnen we de zorg blijven verbeteren. Spreekt deze manier van werken je aan? Dan is een baan bij het Zaans Medisch Centrum zeker iets voor jou!


Gastvrij, betrouwbaar en vernieuwend

We vinden het natuurlijk belangrijk dat onze patiënten zich thuis voelen in ons ziekenhuis. Maar daar blijft het niet bij. We willen ook dat onze medewerkers zich bij ons op hun gemak voelen en zich kunnen ontwikkelen. Dit doen we onder andere door onze medewerkers een scala aan opleidingen en ontwikkelmogelijkheden aan te bieden.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2021 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure