Home > Werken en leren > Flexbureau - ons interne uitzendbureau

Flexbureau - ons interne uitzendbureau


Het flexbureau is het interne uitzendbureau van het Zaans medisch Centrum. Het doel van het flexbureau is te kunnen voorzien in de behoefte aan flexibel inzetbare medewerkers.
Het kan gaan om een of meerdere (ad-hoc) diensten, maar ook om een langere periode voor bijvoorbeeld de vervanging bij een zwangerschapsverlof.

Bij het flexbureau werken onder anderen verpleegkundigen, zorgondersteuners, diverse administratieve beroepen, doktersassistenten.

Voor wie is werken via het flexbureau interessant?

Werken binnen het flexbureau is interessant voor iedereen die van afwisseling houdt. Het biedt je de kans om op diverse afdelingen ervaring op te doen. Je kunt ook naast je huidige vaste contract een apart contract met het flexbureau aangaan. De vorm daarvan wordt in overleg vastgesteld. Het flexbureau is een interessante werkplek voor net afgestudeerde verpleegkundigen die op meerdere specialismen ervaring op willen doen. Voor mensen die een maximale grip willen hebben op hun eigen rooster.
Werkafspraken die op een reguliere afdeling misschien niet mogelijk zijn, kunnen binnen het flexbureau misschien wel gemaakt worden! Zo kun je werk en privé goed met elkaar in balans brengen.
Daarnaast kun je op deze wijze uitvinden welk facet van het beroep je het meest interessant vindt.

Werkwijze van solliciteren

Is je interesse gewekt om bij het flexbureau van het Zaans medisch Centrum te komen werken en wil je graag solliciteren? Reageer dan op de vacature van het flexbureau.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2020 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure