Home > MijnZMC > Voorwaarden

Voorwaarden

In het patiëntenportaal vindt u uw persoonlijke gegevens. U moet erop kunnen vertrouwen dat wij vertrouwelijk met deze gegevens omgaan.  


Voorwaarden

  • MijnZMC geeft geen volledige inzage in uw medisch dossier, maar de mogelijkheid om de meeste van uw medische gegevens te bekijken. U kunt geen beelddata inzien en medische gegevens van voor augustus 2004 zijn niet inzichtelijk. Wilt u een kopie van uw volledige dossier en/of beelden opvragen van uw radiologisch onderzoek? Dat is mogelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina medisch dossier aanvragen.
  • Online contact tussen uw zorgverlener en u vindt plaats volgens de voorwaarden die beschreven staan in de richtlijn online arts-patiënt contact van de KNMG (2007).
  • Het advies van een zorgverlener wordt gegeven op basis van de informatie die u geeft. U bent ervoor verantwoordelijk dat u uw zorgverlener naar beste weten inlicht. Wij verwachten dat u juiste en volledige informatie over uw gezondheid geeft.
  • Wanneer u direct contact wenst of wanneer er sprake is van spoed, is MijnZMC niet geschikt. Neem dan contact op met uw huisarts, de afdeling waar u onder behandeling bent of met het landelijk noodnummer 112.
  • Uw zorgverlener kan (samen met u) besluiten de toegang tot MijnZMC te sluiten. Bijvoorbeeld omdat u dat zelf wenst of in geval van wilsonbekwaamheid.
  • Heeft u een klacht? Voor vragen en advies kunt u terecht bij de klachtenfuctionaris. U vindt op de pagina klacht of tip doorgeven meer informatie.

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die de auteurs en opstellers hebben besteed aan de samenstelling van MijnZMC, kunnen onvolkomenheden ontstaan. Op geen enkele manier kan het Zaans Medisch Centrum hiervoor aansprakelijk worden gesteld.


Registratie gegevens

Wij willen graag weten hoe vaak en hoe MijnZMC wordt gebruikt. Daarom registeren we elke keer dat u inlogt en welke onderdelen u gebruikt. De gegevens die u invoert in MijnZMC komen in uw medisch dossier.


Auteursrecht

Behalve de eigen patiëntgegevens mag niets van MijnZMC worden verveelvoudigd, of openbaar gemaakt, in welke vorm of wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Zaans Medisch Centrum. MijnZMC is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik.


Verwijzing naar andere bronnen

Op MijnZMC staan verwijzingen naar verschillende internetsites, waarvan sommige door anderen dan het Zaans Medisch Centrum worden beheerd. Deze verwijzingen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgezocht. Het Zaans Medisch Centrum draagt echter geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze informatiebronnen. 


Privacy

Heeft u vragen of opmerkingen over hoe het Zaans Medisch Centrum met uw privacy omgaat? Of wilt u een beroep doen op één van uw wettelijke privacyrechten? Neem dan contact op met de Functionaris Gegevensbescherming door een mail te sturen aan: functionarisgegevensbescherming@zaansmc.nl.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2023 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure