Home > Nieuwsberichten > Nieuwe cijfers op Ziekenhuischeck.nl

Nieuwe cijfers op Ziekenhuischeck.nl27/07/2023

Sinds deze maand zijn de nieuwe kwaliteitscijfers van ziekenhuizen te zien op de website Ziekenhuischeck.nl. Je kunt op deze website vinden hoe verschillende ziekenhuizen scoren op veelvoorkomende behandelingen en kwaliteitsthema’s. Deze informatie helpt patiënten om een keuze te maken voor passende zorg.

Transparantie

De website is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en diverse samenwerkingspartners die het belangrijk vinden om de kwaliteit van zorg transparant te maken voor patiënten en geïnteresseerden. Zijn er in een ziekenhuis complicaties geweest? Is het resultaat en de kwaliteit van de zorg zoals verwacht? Op deze en andere vragen kun je antwoord vinden. 

Het is mogelijk om onze faciliteiten en resultaten te vergelijken met andere ziekenhuizen. Daarnaast kun je uitkomsten en mogelijkheden van zorg vergelijken rond een flink aantal aandoeningen. Ook over aandoeningen die wij (deels) behandelen in het Zaans Medisch Centrum is informatie beschikbaar:

Meer weten? 

Kijk dan op Ziekenhuischeck.nl of op de website van de NVZ

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2023 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure