Home > Nieuwsberichten > Qmentum audit

Qmentum audit23/01/2023

In het Zaans Medisch Centrum willen wij veilige zorg leveren en uitstekende kwaliteit van zorg garanderen. Om die reden worden regelmatig kwaliteitstoetsingen door onafhankelijke professionals van buiten ons ziekenhuis uitgevoerd. Hierin wordt beoordeeld of nog steeds wordt voldaan aan de geldende kwaliteitseisen en of er mogelijkheden zijn om de zorg aan u of uw naasten nog verder te verbeteren.

Op dinsdag 24 t/m donderdag 26 januari voert Qualicor een kwaliteitstoets uit in het Zaans Medisch Centrum. Qualicor toetst zorginstellingen in Nederland en België op de kwaliteit van de zorg. De kwaliteitstoets wordt gedaan door auditoren. De auditoren zijn zelf ook zorgprofessionals: artsen, verpleegkundigen en medewerkers van andere afdelingen.

De auditoren voeren deze toetsing uit door direct mee te kijken met artsen en betrokken zorgverleners in de uitvoering van hun werkzaamheden. Ook gaan ze in gesprek met hen en met u of uw naasten. Het kan zijn dat een auditor vraagt of hij/zij mee mag met u de spreekkamer in. De auditor zal zich altijd eerst voorstellen en toestemming vragen aan u. Wij stellen het zeer op prijs als u hieraan wilt meewerken. Uw ervaringen zijn zeer waardevol.

Meer informatie over Qualicor vindt u hier.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure