Home > Nieuwsberichten > Vertrek bestuurder Marian de Vries naar Tergooi Ziekenhuis per 1 maart 2021

Vertrek bestuurder Marian de Vries naar Tergooi Ziekenhuis per 1 maart 202130/11/2020

Marian de Vries, lid van de Raad van Bestuur, heeft besloten het Zaans Medisch Centrum (ZMC) te gaan verlaten. Na ruim vijf jaar als bestuurder te hebben gewerkt in het Zaanse ziekenhuis wordt mevrouw De Vries lid van de Raad van Bestuur van het Tergooi Ziekenhuis met ingang van 1 maart 2021.

Zij heeft het Zaans Medisch Centrum door een financieel moeilijke periode geleid na de nieuwbouw en hiermee een goede basis gelegd voor een financieel gezonde toekomst. Marian de Vries heeft zich met hart en ziel ingezet voor de medewerkers en patiënten van het ZMC en een goede samenwerking met de partners in de Zaanstreek en met de omliggende ziekenhuizen opgezet.

Voorzitter Nelly Altenburg van de Raad van Toezicht van het ZMC: ‘We vinden het jammer dat Marian de Vries het ZMC gaat verlaten.  Wij zijn erkentelijk voor wat zij heeft bereikt en wensen haar alle succes in haar nieuwe functie.’

De Raad van Toezicht beraadt zich in nauw overleg met de gremia over de wijze waarop in de vacature zal worden voorzien. Marian de Vries blijft nog tot 1 maart volgend jaar en op korte termijn zal een interim bestuurder worden aangesteld om de Raad van Bestuur voor nu te completeren.

Bij vragen kunt u contact opnemen met adviseur Public Affairs/woordvoerder van het bestuursbureau ZMC,  Jolande van de Walle, walle.j@zaansmc.nl.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure