Home > Verwijzers > Verwijzen

Verwijzen

Afspraken en informatie over verwijzen

Mocht het voorkomen dat er in uw opzicht ten onrechte om een (nieuwe) verwijsbrief wordt gevraagd, meld dit dan in eerste instantie bij de desbetreffende polikliniek of dienstdoende specialist (zie ‘contact’ voor de verwijzers telefoonlijst). Indien het structureel plaatsvindt, maak er dan een melding van via verwijzers@zaansmc.nl. Op deze manier kunnen we specifieke maatregelen nemen om het in de toekomst te voorkomen. Let op: het e-mailadres verwijzers@zaansmc.nl kan niet gebruikt worden om een verwijzing op te sturen.  

 

Verwijzingen buiten ZorgDomein om

Revalidatie

Kaakchirurgie

 

Verwijzingen via ZorgDomein

Algemeen

Via ZorgDomein krijgt de verwijzer samen met de patiënt snel inzicht in het zorgaanbod van het ZMC en de bijbehorende toegangstijden. Verwijzers kunnen via het platform ZorgDomein digitaal naar het ZMC verwijzen voor medisch specialistische zorg en digitaal eerstelijnsdiagnostiek aanvragen. Tevens is het voor bepaalde specialismen mogelijk om via ZorgDomein een meekijkconsult aan te vragen.

Vragen & opmerkingen

Voor informatie of opmerkingen over het zorgaanbod van het ZMC op ZorgDomein kunt u contact opnemen via verwijzers@zaansmc.nl. Let op: het e-mailadres verwijzers@zaansmc.nl kan niet gebruikt worden om een verwijzing op te sturen.  Voor technische ondersteuning bij het gebruik van ZorgDomein kunt u contact opnemen met Servicedesk van ZorgDomein: servicedesk@zorgdomein.nl of (020) 471 52 82.

 

 

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure