Home > Bezoek > Een patiënt bezoeken

Een patiënt bezoeken

Voor patiënten is het vaak fijn om bezoek te ontvangen. Maar het kan ook vermoeiend zijn. Daarom vragen wij bezoek om met maximaal 2 personen tegelijk langs te komen.

Als u met meer dan twee mensen langskomt, adviseren wij u om elkaar af te wisselen en niet met z’n allen tegelijk aan het bed te zitten. Op die manier krijgen de persoon die u bezoekt én diens medepatiënten voldoende rust. Dit is uitermate belangrijk voor het herstel van onze patienten, en is daarom opgenomen in onze huisregels.


Kamernummer patiënt

Het ziekenhuis mag in het kader van de privacy van de patiënt en het medisch beroepsgeheim geen informatie verstrekken over onze patiënten. Er kan daarom geen antwoord gegeven worden op de vraag of de patiënt zich in het ziekenhuis bevindt. Er mag ook niet gezegd worden op welke afdeling en in welke kamer een patiënt zich bevindt. Wij vragen aan de patiënten of hun contactpersonen de bezoekers zelf te informeren. Een bezoeker kan natuurlijk ook zelf de patiënt bellen en/of contact op te nemen met de naasten (echtgenoot, kinderen etc.) voor meer informatie. Het ziekenhuis verstrekt nooit een telefoonnummer van patiënten en of naasten. De bezoeker moet hier zelf over te beschikken.


Bezoektijden

Bekijk de bezoektijden van de verschillende afdelingen.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2019 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure