Home > Bezoek > Parkeren

Parkeren

Komt u met de auto naar ons ziekenhuis? Dan kunt u in de parkeergarage parkeren.

Parkeergarage

In de parkeergarage moeten zowel patiënten als bezoekers betalen. Bij het inrijden van de garage trekt u een kaartje uit de parkeerautomaat. Bij vertrek uit het ziekenhuis betaalt u vervolgens bij de betaalautomaat in de garage (de automaten bevinden zich bij de ingang voor voetgangers). Er is voldoende ruimte in de parkeergarage. Let op: als u bij de McDonalds parkeert, kan uw auto worden weggesleept.


Tarieven

De parkeergarage wordt beheerd door Parking & Protection. Voor meer informatie over de tarieven verwijzen wij naar de website van Parking & Protection.


Haal en brengzone

Er is een haal- en brengzone (kiss & ride) in de parkeergarage. U kunt het eerste half uur gratis naar binnen. U kunt uitrijden zonder gebruik te maken van de pakeerautomaat.


Lift

Aan beide kanten van de parkeergarage zijn twee liften. Eén voor de oneven verdiepingen en één voor de even verdiepingen. Let op: de lift stopt niet op de eerste etage.


Invalideparkeerplaatsen

In de parkeergarage zijn voldoende invalideparkeerplaatsen aanwezig. Deze bevinden zich in het buiten gedeelte van de parkeergarage en op elke verdieping. Er zijn daar ook rolstoelen. Voor het gebruik van een rolstoel heeft u een € 2 munt nodig. Deze krijgt u terug wanneer u de rolstoel weer terugplaatst.


Hoge auto's

Het is helaas niet mogelijk om met een voertuig hoger dan 2.10 m te parkeren in de parkeergarage. 
Bezoekers die in het bezit zijn van een invalidenkaart en met een voertuig hoger dan 2.10 m kunnen vanaf nu (januari 2020) gratis parkeren nabij de ingang van de parkeergarage (zie rode pijl). 


Fietsen

U kunt uw fiets plaatsen bij de fietsopstelplekken buiten bij de hoofdingang. Deze is te bereiken via de Heijermanstraat/Koningin Julianaweg. 

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2022 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure