Home > Nieuwsberichten > Donderdag 16 maart alleen spoedzorg in het ZMC

Donderdag 16 maart alleen spoedzorg in het ZMC13/03/2023

Donderdag 16 maart alleen spoedzorg in het ZMC

In verband met de vastgelopen cao-onderhandelingen, doen grote delen van het ZMC op 16 maart mee aan de landelijke actiedag. Op deze dag wordt een zogenaamde ‘zondagsdienst’ gedraaid waarbij alleen spoed- en niet uitstelbare zorg doorgaat. Alle andere afspraken en geplande ingrepen zijn of worden verplaatst.

Het Klantcontactcentrum is deze dag niet bereikbaar voor het maken, annuleren of wijzigen van uw afspraak of voor het beantwoorden van uw vragen.

 

Wat gebeurt er met uw afspraak?

Als u op 16 maart een afspraak heeft staan, bent of wordt u persoonlijk op de hoogte gebracht dat deze afspraak wordt verplaatst. Heeft u geen bericht gehad? Dan gaat uw afspraak gewoon door. Op MijnZMC kunt u uw afspraken bekijken.

Zowel de actievoerende medewerkers als het bestuur van het ziekenhuis betreuren dat we op deze dag niet de zorg kunnen leveren zoals we dat normaal gesproken doen. Maar er is ook begrip dat onze medewerkers een goede cao willen en deze wens met een actie kracht bijzetten. Wij hopen dan ook op uw begrip.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure