Home > Nieuwsberichten > Benoeming mevrouw Anja Blonk als lid Raad van Bestuur

Benoeming mevrouw Anja Blonk als lid Raad van Bestuur04/08/2021

De raad van toezicht is verheugd om de benoeming per 1 november 2021 van mevrouw Anja Blonk bekend te kunnen maken. 

Anja Blonk heeft na 11 jaar werkzaam te zijn geweest in de logistieke sector de overstap gemaakt naar de zorg. Anja heeft gewerkt in het AMC en het OLVG. De afgelopen 5 jaren heeft zij met veel plezier gewerkt als directeur van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem.

Jaap Zwemmer, interim voorzitter Raad van Toezicht: "Ik ben verheugd over de komst van Anja Blonk. Met haar benoeming van als nieuw lid van de tweehoofdige Raad van Bestuur naast Leon Aarts komt de Raad van Bestuur weer op volle sterkte. Leon en Anja vullen elkaar goed aan. Met haar financiële expertise en bestuurservaring is Anja bij uitstek gekwalificeerd voor de financiële portefeuille. Daarmee is de bestuurlijke continuïteit van het ZMC ook op de lange termijn gewaarborgd."

Anja Blonk: “Ik verheug me op de samenwerking met mijn collega’s van het Zaans Medisch Centrum. Ik kijk er naar uit om samen met hen verder te bouwen aan de toekomst van het Zaans Medisch Centrum.”

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure