Home > Nieuwsberichten > Chirurg Frank den Boer overleden

Chirurg Frank den Boer overleden27/08/2023

Tot ons grote verdriet is op 25 augustus onze zeer gewaardeerde collega en chirurg Frank den Boer onverwachts overleden. Voor iedereen die nauw met hem samenwerkte is dit een groot persoonlijk verlies. 

We hebben Frank leren kennen als iemand die in álles chirurg was en gedreven was de best mogelijke kwaliteit van zorg te leveren. Zijn gedrevenheid kwam naar voren in de talloze onderwijs-, onderzoeks- en zorgvernieuwingsinitiatieven die hij ondernam en in zijn bevlogen manier van spreken over de chirurgische zorg.

Frank had ook een hele zorgzame kant die door zijn patiënten werd gewaardeerd, maar ook door zijn directe collega’s en de arts-assistenten. Frank was een bevlogen opleider, die tal van jonge chirurgen coachte met oneindige aandacht en geduld. Hij gaf de arts-assistenten de ‘vleugels’ die nodig zijn om te kunnen ‘vliegen’.

De verslagenheid is onbeschrijflijk. Frank zal enorm gemist worden. In het bijzonder zijn wij in gedachten bij zijn familie en naasten waar hij nog zo nodig was.

Mocht u een kaartje willen sturen, dan kunt u dat sturen naar:

Zaans Medisch Centrum
Bestuurssecretariaat
t.a.v. Familie Frank den boer
Postbus 210
1500 EE Zaandam

Heeft u een afspraak staan met Frank? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2023 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure