Home > Nieuwsberichten > Een lach van oor tot oor(konde)

Een lach van oor tot oor(konde)27/06/2023

Jaarlijks voert het ZMC patiënttevredenheidsonderzoeken uit op de poliklinieken. Zo krijgen we inzicht in waar we goed in zijn en wat we nog moeten verbeteren. Meer dan 1.000 patiënten hebben ons ziekenhuis beoordeeld met een gemiddelde score van 8,6. Als ziekenhuis een ontzettend mooie waardering van onze patiënten.

We zijn als ziekenhuis trots op onze medewerkers en de mooie resultaten die ze hebben behaald. Uit het onderzoek bleek dat patiënten erg te spreken zijn over de ontvangst in het ZMC (8,4), de zorgverlening van medewerkers (8,5), de artsen (8,7) en de deskundigheid en vriendelijkheid van ons personeel.

Het onderzoek is ook een mooi moment om van patiënten te horen waar verbeteringen mogelijk zijn. Deze punten worden per afdeling opgepakt om ervoor te zorgen dat onze patiënten de best mogelijke zorg ontvangen.

Op de foto nemen de collega’s van de polikliniek chirurgie en orthopedie namens alle medewerkers de oorkonde in ontvangst.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure