Home > Nieuwsberichten > Extra reistijd voor gebruikers van de A7

Extra reistijd voor gebruikers van de A7

Wegwerkzaamheden A7: brug over het Noordhollandsch kanaal bij Purmerend

12/06/2024

Update 12-06-2024:

Van 16 juni tot en met september wordt er voor de rotonde van het Prins Bernhardplein aan de weg gewerkt. Er worden rijstroken afgezet.

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Zaanstad.

Update 21-05-2024:

Sinds afgelopen zaterdag is er tijdelijk een rijstrook minder beschikbaar op de brug in de A7 bij Purmerend. De verwachting is dat hierdoor de drukte vanuit Hoorn richting Purmerend toeneemt. Vandaag liep de extra reistijd al behoorlijk op.

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.

Reist u naar ons ziekenhuis via de A7?

Dan heeft u in de periode van april tot en met oktober 2024 een extra lange reistijd als u naar het Zaans Medisch Centrum komt, met name in de ochtenduren. Rijkswaterstaat is in deze periode bezig met werkzaamheden aan de brug over het Noordhollandsch kanaal bij Purmerend en verwacht een vertraging van gemiddeld 40 minuten.

Wat betekent dit voor u als patiënt of bezoeker?

  • Vertrek ruim van tevoren van huis en plan uw route vooraf via Van A naar Beter.
  • Kijk of u misschien op een andere manier kunt reizen, bijvoorbeeld met de trein. Het station Zaandam Kogerveld ligt op 10 minuten lopen van ons ziekenhuis.
  • Komt het tijdstip van uw afspraak u niet uit? U kunt ons klantcontactcentrum bellen om de afspraak te verzetten naar een ander tijdstip. Dit moet wel minimaal 24 uur van tevoren. Het telefoonnummer is 075 650 1200.

Meer informatie over de werkzaamheden en waar ze exact zijn, vindt u hier.

 

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure