Home > Nieuwsberichten > Hans Feenstra benoemd als interim-bestuurder bij ZMC

Hans Feenstra benoemd als interim-bestuurder bij ZMC10/12/2020

Maandag 14 december begint Hans Feenstra als interim-bestuurder bij het Zaans Medisch Centrum.

Maandag 14 december begint Hans Feenstra als interim-bestuurder bij het Zaans Medisch Centrum. Hij gaat zorg dragen voor de continuïteit binnen de Raad van Bestuur. Naar verwachting blijft hij een half jaar, totdat een nieuwe vaste Raad van Bestuur aantreedt.

Hans Feenstra is 1 november 2020 met pensioen gegaan bij het Martini Ziekenhuis in Groningen. Daar heeft hij 11,5 jaar gewerkt als voorzitter Raad van Bestuur. Daarvoor heeft hij bijna 10 jaar gewerkt als voorzitter Raad van Bestuur bij De Friesland Zorgverzekeraar. Hij is opgeleid tot internist in het Wilhelmina Gasthuis en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Als geboren Zaankanter kent Hans Feenstra de Zaanstreek en de regio goed. Hij heeft een groot netwerk en veel ervaring met het aansturen van een ziekenhuisorganisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuursbureau, Jolande van de Walle, adviseur public affairs/woordvoerder, e-mail walle.j@zaansmc.nl.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure