Home > Nieuwsberichten > Nieuw magazine: Leven en Kanker

Nieuw magazine: Leven en Kanker26/01/2023

Kanker raakt éen op de drie Nederlanders en heeft een grote impact op het leven. Het is meer dan een ziekte, want het brengt ook veranderingen met zich mee. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor naasten.

Van het leven dat u gewend bent te leiden, moet u ruimte maken voor een nieuwe manier van leven. Bewustwording is daar de eerste stap van. Wat doet kanker met u, wat betekent dit voor het dagelijkse leven en wat kunnen uw naasten verwachten?

Het ZMC is bewust bezig met alle zorg rondom kanker en heeft daarom in samenwerking met Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker het magazine ‘Leven & Kanker’ uitgebracht. In dit magazine komen allerlei onderwerpen aan bod die kunnen spelen wanneer u of iemand in uw omgeving te maken heeft met kanker. Een naslagwerk met antwoorden en wegen om verder uw weg te vinden in wat er mogelijk is in ondersteunende zorg en nazorg.

Het magazine is te vinden bij diverse poli’s in het ZMC (waaronder de poli Oncologie en het Oncologisch Dagcentrum), uw huisarts of gezondheidscentrum. Ook kunt u een exemplaar ophalen bij Anna’s Huis op de zorgboulevard.

Liever online bekijken? Dat kan via deze link: https://lnkd.in/eQd-kvRC

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2023 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure