Home > Poliklinieken > Interne geneeskunde, polikliniek

Interne geneeskunde, polikliniek

De polikliniek in het kort

  • In overleg met uw behandelaar krijgt u een behandelplan
  • U ziet uw arts, maar kunt ook arts-assistenten of coassistenten tegenkomen
     
Polikliniek
075 650 12 30
Route Noord 0.4
Openingstijden poli
op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur
Toegangstijden
Eerste polibezoek 14 dagen

Over de polikliniek interne geneeskunde

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze polikliniek interne geneeskunde. Een medewerker van ons klant contact centrum neemt telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Wilt u zelf uw afspraak inplannen? Kijk dan op MijnZMC of dit met uw ZD-nummer mogelijk is. 


Diagnose

Op het afgesproken tijdstip komt u naar ons ziekenhuis. Bij de ingang kunt u zich registreren met uw identiteitsbewijs en ontvangt u een dagticket. Hier staat op waar u naartoe moet. Bent u te vroeg, neem dan plaats in de centrale wachtruimte op de begane grond of eerste verdieping. Tien minuten voor uw afspraak mag u doorlopen naar de wachtruimte van onze polikliniek interne geneeskunde. Op de polikliniek meldt u zich aan met uw dagticket. Onze internist stelt u een aantal vragen en voert eventueel extra onderzoeken uit, zoals een inwendig onderzoek, een onderzoek van bloed of urine, of een scan. Op basis daarvan stelt hij een diagnose.


Behandelplan

Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek bekijkt onze arts samen met u wat de beste behandeling voor u is.

Wij beslissen graag samen met u. Deze 3 goede vragen aan uw dokter kunnen u hierbij helpen.


Behandelteam

Voor algemene handelingen kunt u bij al onze internisten terecht. Daarnaast hebben de meeste internisten in ons ziekenhuis een specialisatie, dus een gebied waar ze extra veel vanaf weten. Onze internisten werken nauw samen met de andere specialisten in ons ziekenhuis en met de onderzoeksafdelingen zoals de laboratoria.

Ons ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het kan zijn dat u tijdens een spreekuur een arts-assistent spreekt. Deze werkt altijd onder supervisie van onze specialist.

Verder kunt u te maken krijgen met physician assistant en gespecialiseerd verpleegkundigen. Ook zijn er co-assistenten, arts-assistenten en artsen in opleiding tot internist aanwezig.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2022 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure