Home > Nieuwsberichten > Tevredenheidsonderzoek onder patiënten op onze poliklinieken

Tevredenheidsonderzoek onder patiënten op onze poliklinieken01/11/2023

Het Zaans Medisch Centrum vindt het belangrijk om te weten wat u van onze zorg vindt. Daarom houden wij ieder jaar een tevredenheidsonderzoek onder onze patiënten. In november zal een tevredenheidsonderzoek van start gaan bij onze poliklinieken. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze zorg te verbeteren.

Help ons onze zorg te verbeteren

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis gehad op de polikliniek in de maand november? Dan ontvangt u na uw bezoek aan het ziekenhuis mogelijk een e-mail met het verzoek om deel te nemen aan het onderzoek. Deze mail ontvangt u binnen 2 weken na uw bezoek. U kunt de vragenlijst invullen door op de link in de mail te klikken. Het maakt niet uit of u dat op een computer, iPad of op een mobiele telefoon doet. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten.

Belangrijk om te weten

Deelname aan het onderzoek is volledig anoniem. Dat betekent dat wij niet weten wie welke vragenlijst heeft ingevuld. Deelname is vrijwillig en heeft geen gevolgen voor u of uw behandeling. U kunt natuurlijk altijd iemand in uw omgeving om hulp vragen bij het invullen van de vragenlijst.

Wat gebeurt er met mijn ingevulde vragenlijst?

Door alle ingevulde vragenlijsten te bekijken kunnen we per afdeling zien waar mogelijke verbeterpunten liggen. Op deze manier kunnen we samen onze zorg verbeteren. Alvast hartelijk bedankt voor het invullen!

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure