Home > Nieuwsberichten > Voorzitter Leon Aarts neemt afscheid van het ZMC

Voorzitter Leon Aarts neemt afscheid van het ZMC28/11/2022

Voorzitter van de raad van bestuur, Leon Aarts, heeft de raad van toezicht laten weten dat hij per 1 maart 2023 afscheid neemt van het ZMC. Hij wordt voorzitter van de raad van bestuur van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

Leon Aarts is vanaf 1 september 2021 voorzitter van de raad van bestuur in Zaandam. Het besluit om naar het Spaarne over te stappen viel hem niet licht. Leon: “Ik heb met heel veel plezier gewerkt met alle bevlogen collega’s in Zaandam. Ik was niet op zoek naar een nieuwe betrekking, maar de vraag uit Haarlem kwam voorbij en na veel wikken en wegen heb ik besloten dat dit een mooie stap is om te maken in mijn carrière.”

De raad van toezicht beraadt zich de komende weken op hoe de bestuursfunctie wordt ingevuld. Voorzitter raad van toezicht Jaap Zwemmer: “Met het vertrek van Leon nemen we afscheid van een zeer betrokken voorzitter die veel oog heeft voor mensen en zich samen met alle professionals van het ZMC inzette voor kwaliteit van de zorg en gezondheid in de Zaanstreek.”

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure