Home > Patiënten > Polikliniek bezoek

Polikliniek bezoek

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar een van onze specialisten. Hiervoor kunt u zelf een afspraak maken op onze polikliniek.


Verwijsbrief

U krijgt van uw huisarts een verwijsbrief. Als u geen doorverwijzing van uw huisarts heeft, wordt onze specialist niet vergoed door uw zorgverzekeraar. U krijgt dan achteraf een rekening thuis gestuurd. Zorg er dus voor dat u een verwijzing heeft.


Wat neemt u mee naar de polikliniek?

  • De verwijsbrief van uw huisarts
  • Uw bewijs van de ziektenkostenverzekering en legitimatie

Aanmelden

Net als bij Schiphol werken we met self-service check-in. Bent u patiënt? Dan meldt u zich aan bij een van de vier ontvangstzuilen in de hal. U hoeft hiervoor alleen uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart te scannen. Uw gegevens worden alleen gecontroleerd, ze worden niet opgeslagen. Deze manier van aanmelden scheelt u veel tijd: lang wachten voor een balie is niet meer nodig. U krijgt een dagticket met daarop de routes voor uw afspraken.


Bent u te vroeg?

Neem dan plaats in de centrale wachtruimte op de begane grond of eerste verdieping. 10 minuten voor uw afspraak, kunt u naar de poliklniek. Hier scant u uw dagticket in de aanmeldzuil. De arts weet nu dat u in de wachtkamer zit. Bekijk deze strip voor een uitleg over registreren en aanmelden (pdf).

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2018 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Cookie verklaring | Responsible disclosure