Home > Specialismen / expertisecentra > Maag-, darm- en leverziekten (MDL)

Maag-, darm- en leverziekten (MDL)

Het specialisme in het kort

  • Behandelingen van ziekten van het spijsverteringskanaal
  • Speciale aandachtsgebieden zijn onder andere aandoeningen van de galwegen, alvleesklierziekten, galstenen, tumoren aan uw maagdarmstelsel

Over maag-, darm, en leverziekten

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze afdeling MDL. Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts met een ZD-nummer? Dan kunt u gebruik maken van het online afsprakenformulier. Anders kunt u bellen voor een afspraak.


Diagnose

Op het afgesproken tijdstip komt u naar ons ziekenhuis. Bij de ingang kunt u zich registreren en ontvangt u een dagticket. Hier staat op waar u naartoe moet. Bent u te vroeg, neem dan plaats in de centrale wachtruimte op de begane grond of eerste verdieping. Tien minuten voor uw afspraak mag u doorlopen naar de wachtruimte van onze polikliniek Maag-, Darm-, en Leverziekten/ interne geneeskunde. Hier meldt u zich aan met uw dagticket. U heeft een gesprek met onze MDL-arts. Eventueel voert deze ook een lichamelijk onderzoek uit. Aan de hand hiervan stelt zij een diagnose.


Behandelplan

Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek bekijkt onze arts samen met u wat de beste behandeling voor u is.

Wij beslissen graag samen met u. Deze 3 goede vragen aan uw dokter kunnen u hierbij helpen.


Behandelteam

Onze maag-darm-leverartsen (MDL-artsen) zijn gespecialiseerd in de behandeling van ziekten van uw spijsverteringskanaal. Onze internist-gastro-enteroloog is een internist gespecialiseerd in behandeling van ziekten van uw spijsverteringskanaal. Speciale aandachtsgebieden zijn aandoeningen van de galwegen, alvleesklierziekten, galstenen, tumoren aan uw maagdarmstelsel, inflammatoire darmziekten (ziekte van Crohn en Colitis), hepatitis, leverziekten, Barrett slokdarm.

Behandelteam

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2021 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure