Home > Poliklinieken > KNO, polikliniek

KNO, polikliniek

De polikliniek in het kort

  • Voor patiënten met klachten aan keel, neus en/of oor
  • Maak online uw afspraak met uw ZD-nummer
  • In overleg met uw behandelaar krijgt u een behandelplan
     
Polikliniek
075 650 12 45 via het Klantcontactcentrum
Route Noord 0.1
Openingstijden poli
op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur
Toegangstijden
Eerste polibezoek 70 dagen

Over de polikliniek KNO

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze polikliniek KNO. Keel-, neus- en oorartsen (KNO-artsen) houden zich bezig met aandoeningen van hoofd en hals. Het gaat daarbij om het gehoor, het evenwicht, reuk en smaak, en om de functies ademhalen, slikken en spreken.

Een medewerker van ons klant contact centrum neemt telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Wilt u zelf uw afspraak inplannen? Kijk dan op MijnZMC of dit met uw ZD-nummer mogelijk is. 


Diagnose

Op het afgesproken tijdstip komt u naar ons ziekenhuis. Bij de ingang kunt u zich registreren met uw identiteitsbewijs en ontvangt u een dagticket. Hier staat op waar u naartoe moet. Bent u te vroeg, neem dan plaats in de centrale wachtruimte op de begane grond of eerste verdieping. Tien minuten voor uw afspraak mag u doorlopen naar de wachtruimte van onze polikliniek KNO. Op de polikliniek meldt u zich aan met uw dagticket. Onze KNO-arts stelt u een aantal vragen en doet eventueel extra onderzoek. Op basis daarvan stelt hij een diagnose.


Behandelplan

Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek bekijkt onze arts samen met u wat de beste behandeling voor u is.

Wij beslissen graag samen met u. Deze 3 goede vragen aan uw dokter kunnen u hierbij helpen.


Behandelteam

Voor algemene handelingen kunt u bij al onze KNO-artsen terecht. Daarnaast hebben de meeste KNO-artsen in ons ziekenhuis een specialisatie, dus een gebied waar ze extra veel vanaf weten. Verder kunt u te maken krijgen met een doktersassistente.

Behandelteam

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure