Home > Polikliniek > KNO, polikliniek

KNO, polikliniek

De polikliniek in het kort

  • Voor patiënten met klachten aan keel, neus en/of oor
  • Maak online uw afspraak met uw ZD-nummer
  • In overleg met uw behandelaar krijgt u een behandelplan
     
Afspraak maken
075 650 12 45 Online afspraak maken
Specialisme
KNO
Openingstijden poli
op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur
Wachttijden
Eerste polibezoek 1 week

Over de polikliniek KNO

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze polikliniek KNO. Keel-, neus- en oorartsen (KNO-artsen) houden zich bezig met aandoeningen van hoofd en hals. Het gaat daarbij om het gehoor, het evenwicht, reuk en smaak, en om de functies ademhalen, slikken en spreken. Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts met een ZD-nummer? Dan kunt u gebruik maken van het online afsprakenformulier. Anders kunt u ook bellen voor een afspraak.


Diagnose

Op het afgesproken tijdstip komt u naar ons ziekenhuis. Bij de ingang kunt u zich registreren met uw identiteitsbewijs en ontvangt u een dagticket. Hier staat op waar u naartoe moet. Bent u te vroeg, neem dan plaats in de centrale wachtruimte op de begane grond of eerste verdieping. Tien minuten voor uw afspraak mag u doorlopen naar de wachtruimte van onze polikliniek KNO. Op de polikliniek meldt u zich aan met uw dagticket. Onze KNO-arts stelt u een aantal vragen en doet eventueel extra onderzoek. Op basis daarvan stelt hij een diagnose.


Behandelplan

Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek bekijkt onze arts samen met u wat de beste behandeling voor u is.

Wij beslissen graag samen met u. Deze 3 goede vragen aan uw dokter kunnen u hierbij helpen.


Behandelteam

Voor algemene handelingen kunt u bij al onze KNO-artsen terecht. Daarnaast hebben de meeste KNO-artsen in ons ziekenhuis een specialisatie, dus een gebied waar ze extra veel vanaf weten. Verder kunt u te maken krijgen met een doktersassistente.

Behandelteam

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2020 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure