Home > Poliklinieken > Urologie, polikliniek

Urologie, polikliniek

De polikliniek in het kort

  • Voor patiënten met urologische klachten
  • Maak online uw afspraak met uw ZD-nummer
  • In overleg met uw behandelaar krijgt u een behandelplan
     
Polikliniek
075 650 12 90 via het Klantcontactcentrum
Route Zuid 1.15
Openingstijden poli
op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur
Toegangstijden
Eerste polibezoek 21 dagen

Over de polikliniek urologie

Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze polikliniek urologie. Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts met een ZD-nummer? Dan kunt u gebruik maken van het online afsprakenformulier. Anders kunt u ook bellen voor een afspraak.


Diagnose

Op het afgesproken tijdstip komt u samen met uw kind naar ons ziekenhuis. Bij de ingang kunt u zich registreren met uw identiteitsbewijs en ontvangt u een dagticket. Hier staat op waar u naartoe moet. Bent u te vroeg, neem dan plaats in de centrale wachtruimte op de begane grond of eerste verdieping. Tien minuten voor uw afspraak mag u doorlopen naar de wachtruimte van onze polikliniek urologie. Op de polikliniek meldt u zich aan met uw dagticket. Onze uroloog vraagt naar uw klachten en voert lichamelijk onderzoek uit. Soms is er aanvullend onderzoek nodig, bijvoorbeeld van bloed, urine of de blaas, of moeten röntgenfoto's gemaakt worden. Op basis van de uitslag van deze onderzoeken stelt onze urloog een diagnose.


Behandelplan

Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek bekijkt onze arts samen met u wat de beste behandeling voor u is. Sommige problemen zijn op een eenvoudige manier, bijvoorbeeld met medicijnen, op te lossen; in andere gevallen kan het nodig zijn dat u een operatie ondergaat.

Wij beslissen graag samen met u. Deze 3 goede vragen aan uw dokter kunnen u hierbij helpen.


Behandelteam

Voor algemene handelingen kunt u bij al onze urologen terecht. Daarnaast hebben de meeste urologen in ons ziekenhuis een specialisatie, dus een gebied waar ze extra veel vanaf weten. Verder kunt u te maken krijgen met verpleegkundig specialisten. Deze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in een aandachtsgebied binnen de urologie. Ook zijn er co-assistenten en artsen in opleiding tot uroloog aanwezig.

Behandelteam

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

Bezoektijden

16.00 - 19.30 uur (gehele week)
11.00 - 12.00 uur (alleen weekend)

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure